• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Preklopili smo na plus

Družba Elektro Maribor se je srečala s izzivom vzpostavitve nove komunikacijske platforme za svoje hčerinsko podjetje Energija Plus, ki je zaradi spremembe zakonodaje prevzelo vlogo prodajalca električne energije.

Kratek opis akcije: Družba Elektro Maribor se je srečala s izzivom vzpostavitve nove komunikacijske platforme za svoje hčerinsko podjetje Energija Plus, ki je zaradi spremembe zakonodaje prevzelo vlogo prodajalca električne energije. To spremembo so v oglaševalski agenciji Zadrga sporočili s komunikacijsko akcijo Preklopili smo na plus. Komuniciranje podjetja so razvili na dveh ključnih komponentah: delu imena podjetja Plus (označen z znakom +) in različicah slogana akcije (denimo »preklopite na plus«, »preklopite na energije polno novo leto«, »preklopite na trajno ceno energije« itd.). Cilj akcije je zagotoviti prepoznavnost in dodano vrednost pri pospeševanju prodaje.

Elementi akcije: tiskani oglasi, TV telop, orodja zunanjega oglaševanja, strategija komuniciranja, spletne pasice, interaktivni spletni oglasi, promocijska orodja in drugi komunikacijski materiali.

Predstavnik naročnika: Lara Radonjič
Kreativni direktor: Matjaž Požun
Strateški načrtovalec: Matjaž Germ
Kreativni vodja digitalne ekipe: Gregor Šebijan
Oblikovalka: Tjaša Pogorevc
Vodja projekta: Maja Miličevič
 

Avtor: Zadrga
Naročnik: Energija Plus

Oceni