• Facebook
  • Twitter
  • RSS

DIGGIT se pričenja!

Danes, 6. junija, se pričenja dogodek DIGGIT, ki ga opisujejo tudi kot komunikacijski dogodek leta.

Danes, 6. junija, se pričenja dogodek DIGGIT, ki ga opisujejo tudi kot komunikacijski dogodek leta. Osrednji del dogodka je vsekakor strokovna konferenca o digitalnih komunikacijah DIGGIT, poleg tega pa DIGGIT vključuje tudi brezplačni vzporedni program – hitri tečaj digitalnega komuniciranja - in brezplačno digitalno igralnico ter razstavo DIGGIT Expo.

V okviru konference DIGGIT, ki se bo ob 9. uri pričela v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma, bo nastopilo 21 predstavnikov svetovno priznanih podjetij, ki so uspešno vstopili v svet digitalnih komunikacij.

Poleg raznovrstnih predavanj, ki bodo osredotočena na predstavitev primerov dobre prakse in najnovejših digitalnih komunikacijskih trendov, bodo veliko pozornosti zbudile tudi tri okrogle mize, ki se bodo posvetile temu, kako digitalne komunikacije in rešitve spreminjajo medijski svet, problematiki merjenja poslovne in komunikacijske učinkovitosti na družbenih omrežjih ter vprašanju, ali je internet lahko prodajno orodje.

Vsekakor zanimiva element prvega konferenčnega dne bo tudi sklop predstavitev slovenskih primerov dobre prakse – znotraj katerega bodo nastopili izbranci razpisa 01 DIGGIT.