• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Zaposlujejo Outfit7, Httpool, NLB in drugi

Tudi tokratni pregled delovnih mest tedna dokazuje, da se svet zaradi »koronakrize« ni ustavil.

Httpool zaposli vodjo ključnih naročnikov (m/ž) za platformo Facebook, ki bo z naročniki sodeloval pri snovanju in optimizaciji kampanj. Več informacij o delovnem mestu in prijavi je na voljo na povezavi.

Outfit7 zaposli produktnega vodjo (m/ž), ki bo bdel nad kakovostjo produktov in njihovim poslovnim uspehom. Več o razpisu najdete na povezavi.

Banka SKB v svojo sredino vabi marketinškega strokovnjaka (m/ž) v sektorju marketing – ponudba strankam. Izbrani kandidat bo skrbel za oblikovanjein izvedboustreznestrategijeproduktovoziroma storitev, njihovo poslovno politiko in ponudbo za posamezne prodajne poti. Prijave sprejemajo do 19. aprila 2020 preko portala Mojedelo.com.

NLB v svojo sredino vabi vodjo upravljanja digitalnega marketinga (m/ž), ki bo sodeloval pri izvedbi in koordinaciji kompleksnih digitalnih projektov ter pripravi, izvedbi in analizi neposrednih marketinških akcij. Prijave zbirajo do 6. aprila 2020 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Gradbeno podjetje PlanRadar zaposli vodjo vsebinskega marketinga (m/ž) na Dunaju za slovenski trg. Kandidat bo skrbel za načrt in izvedbo vsebinskega marketinga, vključno z optimizacijo in upravljanjem družbenih omrežij. Prijave zbirajo na povezavi.

Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani išče strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo skrbel za urejanje spletnih virov fakultete, vsebinski marketing, pisanje sporočilza javnost terpromocijo študijskih programov in drugih dejavnosti fakultete. Več o zaposlitvi in prijavi najdete tukaj.

Zveza Sonček v svoje vrste vabi sodelavca za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo urejaltiskane in elektronske publikacije zveze, pripravljal tiskovne konference, skrbelza celostno podobo zvezeter sodeloval s sponzorji in donatorji. Prijavite se lahko preko LinkedIna.