• Facebook
  • Twitter
  • RSS

SPAR še naprej podpira svežo podjetniško energijo

SPAR Slovenija je v trinajstih trgovinah Interspar predstavil posebno prodajno mesto, na katerem bo mogoče kupiti več kot 100 izdelkov lokalnih podjetnikov, ki so sodelovali v projektu Štartaj Slovenija.

Projekt, ki so ga SPAR Slovenija, medijska hiša PRO plus in oglaševalska agencija Formitas  začeli leta 2016, se je razvil v podjetniško gibanje, zato so se odločili, da 28 najuspešnejših podjetniških ekip še dodatno podprejo. Namenili so jim prostor na ekskluzivno oznamčeni polici v vseh trinajstih trgovinah Interspar. Pravijo, da gre za prvo tovrstno prodajno mesto v Sloveniji, ki namenja poseben prostor slovenskim izdelkom ter izpostavlja njihov pomen in inovativnost.

Kljub negotovim časom projekt nadaljujejo

»Kljub negotovim časom smo se odločili, da s projektom Štartaj Slovenija nadaljujemo, zato smo za slovenske podjetnike ponovno ustvarili edinstveno priložnost. V naši trgovini tako predstavljamo novost. Gre za prvo tovrstno prodajno mesto v Sloveniji, na katerem lahko kupci najdejo več kot 100 izdelkov s slovenskim podpisom na enem mestu. Ker v podjetju s celostnim delovanjem podpiramo lokalne podjetnike, pridelovalce in predelovalce, čutimo to zavezo, da moramo stopiti skupaj in pomagati malim podjetjem, zdaj še bolj kot kadar koli,« je ob predstavitvi projekta povedal Igor Mervič, generalni direktor SPAR Slovenija.