• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Novosti na T-2 televiziji

Operater T-2 je predstavil prenovljeno televizijo, za katero pravijo, da omogoča povsem nov način gledanja televizije. Ker se zavedajo trenda personifikacije uporabniške izkušnje, bodo prav to ponudili tudi svojim gledalcem tudi.

»Gledalcem odslej ni treba več iskati televizijskih vsebin po programih, ampak jih čakajo kar na domačem zaslonu. Predlogi so oblikovani na osnovi gledalskih navad vsakega gledalca posebej. Po končanem ogledu vsebine jim namreč T-2 televizija ponudi nov nabor podobnih oddaj,«pravijo pri T-2. To pa ni edina novost, ki so jo pripravili. Na pozitivno gledalčevo izkušnjo bo vplival tudi časovni zamik, ki omogoča ogled oodaj do sedem dni nazaj, vsebine pa se lahko prevrtavajo v slikovnem traku. Poleg tega je T-2 iz programskih shem odstranil tudi 58 SD-programov in jih brezplačno nadomestil z identičnimi HD-programi. Uporabniki bodo tako lahko spremljali programe v boljši kakovosti.

»Letošnjo jesen je T-2 televizija resnično postala televizija nove generacije. Za nami je 15 let razvoja vrhunskih rešitev in pohvalimo se lahko s televizijo prihodnosti, ki je na voljo članom družine T-2,« so zadovoljni.