• Facebook
  • Twitter
  • RSS

24ur.com drugič zapored spletni portal leta v regiji

Spletni portal 24ur.com je ponovno najbolj prepričal tako bralce kot tudi sedemčlansko strokovno žirijo medijskih strokovnjakov na drugem tekmovanju za spletni (novičarski) medij leta v organizaciji hrvaškega portala Media Daily. Tudi na drugem in tretjem mestu sta slovenska portala, in sicer rtvslo.si in siol.net.

Ekipa 24ur.com na letošnji Promenadi. Foto: Miro Majcen

»Trudimo se ohranjati visoke profesionalne standarde in biti hkrati dostopni ter zanimivi za najširši krog uporabnikov,« je uvrstitev na sam vrh lestvice pospremil Jure Tepina, odgovorni urednik spletne strani 24ur.com, in dodal:  »Da ostajamo na vrhu, z ekipo vlagamo veliko napora in sredstev; ta nagrada pa je za nas potrditev dobrega dela.« 

Rezultati drugega natečaja portala Media Daily so v 60 odstotkih sestavljali glasovi sedemčlanske žirije medijskih strokovnjakov iz regije in v 40 odstotkih glasovi bralk in bralcev. V 30-ih dneh so bralci oddali več kot 5000 glasov. Tako kot v prvi izvedbi tekmovanja tudi tokrat slovenske spletne strani vodijo pred tistimi iz Hrvaške, Srbije, BiH in Makedonije.