• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Hitradio Center v duhu #ostanidoma oddaja program iz voditeljevega doma

V skupni Next Media, pod katere okrilje sodi tudi Hitradio Center, so se izrednim razmeram prilagodili tudi tako, da so radijski studio preselili v voditeljevo sobo.

»V skupini Next Media se zavedamo, da lahko v teh časih največ naredimo tako, da ostanemo doma. Vsi naši zaposleni bodo do nadaljnjega delali od doma oziroma čakali na delo od doma;celo radijski program naše največje radijske postaje Hitradio Center bo potekal v karanteni,« je za MM povedal Gregor Memedović, direktor Next Medie. V dnevni sobi voditelja Matica Meška so tako uredili studio, iz katerega bosta Matic in Anabel (pevka, ki se je ekipi pridružila pred kratkim) 24 ur na dan oddajala program.

»Kljub drugačnemu načinu dela naša ekipa od jutra do večera skrbi, da dobijo poslušalci najnovejše informacije in uporabne napotke, povezane s koronavirusom. Novice imamo tako na vsake pol ure, z zgodbami iz karantene se nam javljajo ljudje z vsega sveta, občinstvo pa nagovarjamo in informiramo na vseh naših profilih naInstagramu, Facebooku inTik Toku,« pojasnjuje Memedović.

Ob tem dodaja, da komunikacija  z naročniki poteka preko ustaljenih sodobnih poti, kavo pa (s)pijejo digitalno. »Za vse kampanje kljub spremenjenemu načinu dela poskrbimo enako kakovostno kot pred uvedbo ukrepov. Vsekakor to ni čas za prodajne akcije, medtem ko pa gradnjaimidža ne more zastati z virusom. Poleg tega je radio medij, ki se ga v teh razmerah uporablja več kot v običajnem vsakdanjiku in ima po raziskavi EBU največjo kredibilnost med vsemi mediji.«

Poslušalce in partnerje zato pozivajo, da situdi v okviru pobude #ostanidoma prenesejo brezplačn oaplikacijo (Androidin iOS)in ostanejo doma v družbi samih zvezd. Rokerji po drugi stranilahko uživate v kitarskih rifih na Rock Radiu; aplikacijo si lahko brezplačno naložite tukaj oziroma tukaj.