• Facebook
  • Twitter
  • RSS

MasterChef Avstralija, Imperij in pravljični Črni Peter ter druge novosti na malih zaslonih

V tednu, ki je pred nami, nas na televiziji čaka kar nekaj novosti – od kuharskih oddaj do romantike, začeli pa se tudi prvi športni dogodki.

Pri Črnem Petru kot v pravljici

V oddaji Pri Črnem Petru so se z novimi razmerami spopadli na izviren način in se iz studia odpravili v naravo. Na Planetu lahko tako ob sobotah ob 20. uri spremljate Jasno Kuljaj z ekipo oddaje na različnih pravljičnih dogodivščinah, njen del pa ostajajo tudi glasbeni gostje. Prva pravljična oddaja, ki so jo posneli v pravljični deželi Gorajte pri Škofji Loki, je bila na sporedu že v soboto, 9. maja 2020.

Vračajo se borilni spektakli, spremljali pa boste lahko tudi avstralskega MasterChefa

V nedeljo, 10. maja 2020, ste si ljubitelji športa po zatišju športnih dogodkov lahko na Voyo ogledali pravo »poslastico« UFC – UFC 249, na kateri sta se v borbi večera za naslov začasnega prvaka lahke kategorije brez prisotnosti občinstva »udarila« rokoborca Tony Ferguson in Justin Gaethje.

To pa ni edina novost, ki so jo pripravili na Voyu – v petek, 15. maja 2020, bodo namreč začeli predvajati oddajo MasterChef Avstralija. Gre za deseto sezono, ki obljublja številna presenečenja. Tekmovalce bodo ocenjevale največje mednarodne in domače kulinarične legende (med drugim Gordon Ramsay in Nigella Lawson), ki jih bodo izzvale, da ustvarijo okusne domače jedi.

Kulinarika po šanghajsko

Kuhalo se bo seveda tudi na programu 24Kitchen, kamor jutri prihaja oddaja Okusi Šanghaja z Rickom Steinom. Stein bo z gledalci delil nove recepte za slastne šanghajske jedi, ki jih odkriva med raziskovanjem mesta – med njimi pa bodo tako klasične domače jedi in ulična hitra prehrana kot tudi jedi iz elegantnih restavracij.

Na POP TV prihaja Tisti usodni poljub

Vsi, ki ne morete brez romantike, boste verjetno spremljali novo serijo, ki na POP TV prihaja v torek, 12. maja 2020, ob 18. uri. Gre za turško serijo Tisti usodni poljub, v kateri se odvija zgodba o Defne (Elcin Sangu), natakarici, ki želi odplačati dolg svojega brata, in Omerju (Baris Arduc), lastniku podjetja, v katerem se zaposli Defne. Serija je doživela velik uspeh in govori se, da oboževalci na spletu iščejo istanbulsko ulico, kjer naj bi živela Defne, saj si jo želijo obiskati.

Zaključuje se Imperij

V četrtek, 14. maja 2020, bodo na FOX-u začeli predvajati 6. sezono serije Imperij. Gre za zadnjo sezono ene od najpriljubljenejših serij, mogočne drame o družinski dinastiji sredi glamuroznega in pogosto nevarnega sveta hip-hop glasbe.