• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Po ginu Monologue še tonik Dialogue

Že ob snovanju gina Monologue, so v Fructalu načrtovali tudi lasten tonik, ki so ga predstavili prejšnji teden na Dvorcu Zemono. Embalažo so tudi tokrat zaupali v roke Žaretu Kerinu iz Future DDB, ki je za Monologue prejel nagrado »Red Dot«.

V Fructalu pravijo, da jih je vodila želja, da bi razvili »premium tonik«, čigar prednost je, da vsebuje naravni kinin. Nastala sta klasični Dry Bitter tonik in Mediteranski tonik – z limono, limeto in zelišči, ki sta idealna kombinacija z ginom Monologue.

Avtor in ambasador gina Monologue je Tomaž Kavčič, ki je k snovanju tonika povabil hrvaško pevko Danijelo Martinović, ki je postala ambasadorka tonika Dialogue. »Za pripravo všečnih tonikov sem potreboval ženski čut in tako je nastal Dialogue, ki predstavlja prijateljstvo in srčnost,« je sodelovanje komentiral Tomaž Kavčič.

Kot Monologue je tudi Dialogue v steklenički, za katero so v Fructalu želeli, da je nekaj posebnega.  »Navdih in vodilo pri oblikovanju tonika je bil njegov ‘starejši brat’ Monologue. Glede na to, da se lepo ujameta po okusu, smo poskrbeli, da sta lep par tudi na videz,« je za MM povedal Žare Kerin. Na vprašanje, če tudi za tonik pričakuje kakšno nagrado, pa je dejal, da za vsako delo, ki ga ustvari, upa, da bo tudi stroka prepoznala njegovo vrednost, edinstvenost in učinkovitost.