• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Vesna Drole, Renata Lovrak in Tomi Trbovc med prejemniki nagrade PRO.PR

Organizatorji regijske konference za odnose z javnostmi PRO.PR bodo tudi letos nagradili komunikacijske strokovnjake za njihov prispevek k razvoju stroke. Slovenski dobitniki nagrad so Vesna Drole (Slovenska policija), Renata Lovrak (Ljubljanske mlekarne) in Tomi Trbovc (Smučarska zveza Slovenije). Čestitamo!

Nagrade PRO.PR podeljujejo posameznikom, ki so na poseben način prispevali k razvoju in promociji odnosov z javnostmi. Letos bo ta čast doletela 24 komunikacijskih strokovnjakov iz regije in sveta. Med njimi so tudi slovenski predstavniki, in sicerVesna Drole, vodja odnosov z javnostmi pri Slovenski policiji, Renata Lovrak, vodja korporativnih komunikacij v Ljubljanskih mlekarnah, in Tomi Trbovc, zunanji sodelavec za odnose z javnostmi v Smučarski zvezi Slovenije.

Kot smo poročali že oktobra, je Marjan Novak, urednik Marketing magazina, dobil posebno priznanje PRO PR Awards Infigo za leto 2019.

Svečana podelitev nagrad bo organizirana v sklopu 17. konference PRO.PR, ki bo med 10. in 13. aprilom 2019 v Crikvenici na Hrvaškem.