• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Med slovenskimi prejemniki nagrad PRO.PR Ksenija Benedetti, Judita Vrečar in Boris Črnič

Organizatorji regijske konference za odnose z javnostmi PRO.PR bodo tudi letos nagradili komunikacijske strokovnjake za njihov prispevek k razvoju stroke. Slovenski dobitniki nagrad so Ksenija Benedetti (Univerza na Primorskem), Judita Vrečar (Steklarna Rogaška) in Boris Črnič (Narodni dom Maribor, Festival Lent).

Nagrade PRO.PR podeljujejo posameznikom, ki so na poseben način prispevali k razvoju in promociji odnosov z javnostmi. Letos bo ta čast doletela 27 komunikacijskih strokovnjakov iz regije in sveta.

»Glavna razlikovalna prednost nagrad PRO.PR je ta, da se za razliko od drugih komunikacijskih nagrad ne osredotočajo na projekte, ampak na posameznike, ki so pogosto spregledani ali pa se jim priznanja podeljujejo na koncu kariere. Za vsakim projektom so posamezniki; strokovnjaki, ki skupaj s svojimi ekipami upravljajo ali povečujejo ugled institucij, podjetij, dogodkov in posameznikov,« je povedal Danijel Koletić, predsednik organizacijskega odbora PRO PR Awards.

Nagrade bodo podelili v sklopu 18. konference PRO.PR, ki bo med 18. in 21. marcem 2020 v Termah Olimia (hotel Breza) v Podčetrtku.

Več o dogodku si lahko preberete tukaj.