• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Pristop s številnimi kadrovskimi spremembami

V skladu s strategijo pametne integracije skupine, ki so jo na Pristopu sprejeli preteklo leto, vodenje kompetenčnega centra za tržno komuniciranje prevzema partnerica in članica uprave Ula Spindler. Po dolgoročnem sodelovanju se z mesta kreativnega direktorja poslavlja Aljoša Bagola, na Pristop pa prihaja Mirka Modrinić, ki je do zdaj opravljala naloge kreativne direktorice v agenciji Imago Bold.

Ula Spindler prevzema vodenje kompetenčnega centra za tržno komuniciranje

Ula Spindler, partnerica in članica uprave na Pristopu, prevzema vodenje kompetenčnega centra za tržno komuniciranje. Kot partnerica z dvema desetletjema izkušenj s področja vodenja interdisciplinarnih ekip strokovnjakov, bo omogočala upravljanje in razvoj največjega centra znotraj Pristopovega vesolja v nepredvidljivih časih ter v skladu s strategijo integracijo skupine močneje povezala ključne sestavne dele tržnih komunikacij – digitalnega komuniciranja in marketinga, vsebinskega marketinga, marketinških odnosov z javnostmi in izkustvenega marketinga ter dogodkov.

Spremembe v kreativni ekipi

V Pristopovo kreativno ekipo 1. junija 2020 prihaja nova kreativna direktorica Mirka Modrinić, dosedanja kreativna direktorica v agenciji Imago Bold, ki je pridobivala izkušnje kot vodja kreativnih ekip v različnih agencijah in snovala učinkovite zgodbe za vodilne znamke v regiji. Je tudi prejemnica številnih domačih in mednarodnih nagrad.

Z mesta kreativnega direktorja na Pristopu pa se poslavlja Aljoša Bagola. V zadnjih dveh letih je predajal funkcijo vodenja kreativne ekipe in postopoma zmanjševal obseg dela ter postavljal temelje za nadaljevanje svoje poslovne poti tudi zunaj sveta oglaševanja. V prihodnosti ostaja zunanji sodelavec 70-članske ekipe tržnega komuniciranja na Pristopu. »Po skoraj dvajsetih letih dela na agenciji Pristop sem se odločil za samostojno pot. Ta ne bo več izključno oglaševalske narave, saj v ospredje stopajo predavateljstvo, knjižno ustvarjanje, kreativno svetovanje in izobraževanje. Dvajset let biti del tako izjemne agencije in jo imeti priložnost soustvarjati je bil zame velik privilegij, zato sem vesel, da sodelovanje pri izbranih projektih nadaljujemo v dobrih odnosih,« je ob začetku svoje samostojne poti izjavil Aljoša Bagola. 

Tudi Petra Muth Zupanc na samostojno poslovno pot

Tudi Petra Muth Zupanc se po uspešnem vodenju kompetenčnega centra za tržno komuniciranje odpravlja na samostojno poslovno pot. »Po petnajstletnem sodelovanju sem začutila, da je čas, da v svojem življenju naredim prostor za nove, še neznane izzive. Ponosna sem, da se poslavljam po doslej najbolj uspešnem poslovnem letu. Izjemno hvaležna sem za vsa leta sodelovanja in verjamem, da bo Pristop žel vesolje uspehov še naprej,« je povedala ob slovesu.