• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Spoznajte novo lepotno linijo iz Medexa

V Medexu so za letošnjo pomlad pripravili novo lepotno linijo, ki jo sestavljajo učinkovita prehranska dopolnila v kapsulah.

Linijo izdelkov spremlja oglaševalska akcija »Neustavljiva lepota«, v okviru katere v ospredje postavljajo notranjo lepoto. Zanjo pravijo, da je v današnjem svetu izumetničenega videza pogosto spregledana. V okviru oglaševalske akcije se zgodba notranje lepote odvije skozi oči treh ambasadork: igralke Lare Komar, plesalke Urške Centa in modne blogerke Anele Šabanagič. S komunikacijo se bodo osredotočili na televizijsko, radijsko in spletno oglaševanje, aktivacije na družbenih omrežjih, tisk in aktivnosti na prodajnih mestih.

Izberite lepoto, ki ji zaupate

Linijo sestavljajo učinkovita prehranska dopolnila v kapsulah, učinkovita absorpcija aktivnih sestavin skozi prebavni trakt pa omogoča, da svoji koži zagotavljamo podporo preko notranjih plasti kože. Na takšen način našemu telesu dostavljamo koncentrirana hranila, ki z rednim uživanjem izboljšajo sestavo kože. Med novimi izdelki najdete Ceramide iz Medexa, ki prispevajo k hidraciji in elastičnosti kože po celem telesu, Hyaluron iz Medexa, ki zmanjša vidnost gub ter poveča elastičnost in napetost kože ter Anti-celulit iz Medexa, ki zmanjšuje celulit in veča čvrstost kože.