• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Tuš razširil spletni supermarket, predstavljajo tudi spletno drogerijo

Tuš svoj spletni supermarket hitrinakup.com širi po slovenskih mestih. Prevzemnima mestoma v Celju in Mariboru so dodali 16 novih lokacij, med drugim tudi največji prevzemni terminal "Drive-Thru" hitri nakup v Sloveniji, v Ljubljani. Celotno storitev je nadgradil z dostavo na dom v Ljubljani, Celju in Mariboru.

Kupci v spletnem supermarketu hitrinakup.com nakupijo vse, kar potrebujejo, se z avtom pripeljejo na prevzemno mesto oziroma terminal pred trgovino Tuš, odprejo prtljažnik in se z naročilom odpeljejo domov. Ob tem v Ljubljani, Celju in Mariboru kupcem ponujajo tudi dostavo nakupljenega na dom, s čimer se približujejo tudi ranljivim skupinam. Storitev spletnega supermarketa so prvič predstavili že pred letom in pol, trenutne razmere pa so potrebo po brezstičnem nakupovanju samo še povečale: »Odločili smo se, da hitre nakupe ponudimo tudi na drugih lokacijah, hkrati se vseskozi trudimo, da z dodatnimi termini in okrepljenimi ekipami čim bolj ažurno sledimo povpraševanju,« pojasnjujejo v Tušu, kjer kupce tudi vabijo k oddaji spletnega predloga, kje naj bo hitrinakup.com čimprej na voljo.

Kupci so navdušeni, rast je tudi do 500-odstotna

V Tušu pravijo, da so kupci nad storitvijo navdušeni – število prijav v storitev beleži na posamezne dneve tudi do 500-odstotno rast, število naročil se iz tedna v teden podvaja. Spletni supermarket se od podobnih storitev na trgu loči tudi po naprednem pristopu ponudbe izdelkov in ugodnosti. Članom Tuš kluba okolje ponuja posebne kategorije izdelkov, ki so povsem prilagojene kupčevim dosedanjim nakupovalnim navadam in preferencam pri izbiri izdelkov ter znamk. 

V spletni drogeriji več tisoč izdelkov

Med Tuševe novosti sodi tudi spletna drogerija z več tisoč izdelki za vsakdanjo nego, lepoto, gospodinjstvo in zdrav način življenja, ponudba spletne drogerije pa se bo še povečevala. »Predvsem nas veseli, da smo s to potezo našli pot tudi strank, ki jim naše fizične drogerije niso blizu. Omogočamo namreč dostavo v prav vsako slovensko vas in mesto,« ob tem dodajajo v ekipi Tuš drogerij. »Res je, da smo spletno trgovino vzpostavili kot odgovor na trenutno situacijo, da bi kupcem omogočili varen nakup brez stika, vendar tudi prihodnost vidimo na spletu. To je le začetek nove zgodbe, ki pa ima pred seboj še veliko poglavij,« so prepričani.