• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Najboljše stvari so tiste, ki jih lahko uredite na enem mestu

Svoja vrata je nedavno odprla težko pričakovana Aleja, nakupovalno središče v Ljubljani, kjer najdete tudi sodobno poslovalnico Nove KBM. Nova bančna poslovalnica dopolnjuje ponudbo središča in omogoča opravljanje bančnih poslov strankam Nove KBM in vsem, ki to še niso, kar med nakupovanjem.

»Ponosni smo, da naša banka v Ljubljani odpira že četrto poslovalnico, saj s tem sledimo zavezi biti najdostopnejša slovenska banka, hkrati pa krepimo prisotnost v osrednji Sloveniji,« je ob odprtju povedala Danijela Kranjc, direktorica podružnice Osrednja Slovenija.

Čeprav se navade strank spreminjajo in gre razvoj bančništva v smeri digitalizacije bančnih storitev, ostajajo poslovalnice pomemben prostor, v katerem se odvijajo predvsem kompleksnejši bančni posli, ob katerih stranke potrebujejo nasvete in usmeritve bančnih strokovnjakov. Udobje in zasebnost pri opravljanju bančnih poslov v Aleji omogoča kar 100 kvadratnih metrov velika poslovalnica, ki je zasnovana po modernih bančnih smernicah.

»Zavedamo se, kako občutljivi so finančni posli in vsaki stranki se posvetimo celovito. Naša naloga je, da ji omogočimo čim več objektivnih informacij, na podlagi katerih lahko sprejme odgovorno odločitev, povezano s svojimi financami. Samo stranke, ki prejmejo vse informacije in so pravilno poučene, so na dolgi rok zadovoljne stranke. Naša naloga je, da z njimi delimo vse znanje, ki ga imamo,« pojasnjuje direktorica podružnice.

V Novi KBM sledijo spremenjenim razmeram in navadam strank, zato že razvijajo nove storitve, ki jih bodo stranke lahko opravile kar prek telefona, a osebnega stika, ki ga stranke pri bančnih poslih potrebujejo, digitalizacija ne bo povsem izpodrinila. Zato se ekipa poslovalnice Aleja veseli obiska novih strank, ki jim do 30. junija 2020 nudi tudi posebne ugodnosti.

Vse nove stranke, ki se bodo v novi poslovalnici Aleja odločile za sklenitev Paketa Komplet, ga bodo lahko šest mesecev preizkušale brezplačno. Tako bodo lahko uživale v vseh prednosti paketa ključnih bančnih storitev, ki povezuje že 100.000 posameznikov. Prav tako bodo lahko nove stranke izkoristile enoletno brezplačno članarino za kartico z odloženim plačilom. Prvim sto novim strankam, ki bodo v novi poslovalnici začele uporabljati enega od njihovih produktov, pa bodo podarili še bon v vrednosti 20 evrov za nakupe v Aleji.